image

Gerçekleşen buluşmada Rektör Demir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

Gerçekleştirilen buluşmalarda öğrencilerle çay içen ve sohbet eden Rektör Demir, öğrencilerin geleceklerine ve üniversiteye dair önerilerini dinleyerek hayata geçirilebilecek olanların üniversitede kurulan Dilek-Şikâyet Komisyonu tarafından değerlendirildiğini söyledi. 

"Kantin Buluşmaları" sayesinde öğrencilerin üniversite yönetimine aracısız ulaştıklarını ifade eden Demir, bu buluşmalarla yönetim ile öğrenci arasındaki iletişimin daha sağlıklı bir duruma geldiğini gözlemlediklerini söyledi.

Üniversitelerini geliştirmek ve daha iyi noktalara taşımak adına, öğrencilerden çok farklı fikir ve projelerin geldiğini belirten Demir, öğrencilerden gelen her fikrin not edildiğini ve gerçekleşmesi muhtemel taleplerin titizlikle değerlendirildiğini vurguladı.

Öğrencilerle bir araya gelinen etkinliklerin artırılacağını kaydeden Demir, Batman Üniversitesi öğrencilerinin geleceklerine olumlu katkı sağlayacak, özgüvenlerini ve motivasyonlarını artıracak her türlü çalışmayı gündemlerinde tutmaya ve hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.(İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *