image

Balpınar Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Geylani ve İl Milli Eğitim Mahmut Kurtaran ilk olarak Balpınar Beldesinde yapımı tamamlanan Balpınar Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Bünyesinde tarım bölümünün de yer aldığı Çok Programlı Anadolu Lisesinde tarım alanı ilgili hayata geçirilen çalışmaları yerinde inceleyen İl Müdürü Kurtaran, teknik ekipten ayrıntılı bilgi aldı.

Daha sonra Balpınar Ortaokuluna geçerek, Balpınar Köyünde açılacak olan köy yaşam merkezinde yapılan çalışmaları inceledi.

Balpınar'daki okul ziyaretlerinin ardından Segirkan Ortaokuluna geçen İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, okul bahçesinde beden eğitimi dersinde olan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Segirkan Ortaokulunu ziyaret eden Kurtaran yöneticilerden okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurtaran, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti. Öğretmenlere yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran beldeye kazandırılan Çok Programlı Anadolu Lisesinin öneminde söz etti. EKREM GÜŞEN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *