image

HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, defalarca yaptıkları uyarıları hatırlatarak, son günlerde artan PKK saldırılarının kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, PKK'nın son günlerde artan saldırılarını değerlendirdi. Yavuz, “HDP'nin barajı aşarsa kıyameti koparmaya çalışacağını ve bırakın silahsızlanma çağrısı yapmayı, tam tersi “silahlanın” çağrısı yapacağını söyledik. Fazla söze gerek yok, sonuç ortada” dedi.

 

Yavuz, “Son günlerdeki PKK saldırıları bizim için sürpriz olmadı. Hükümet başta olmak üzere “HDP barajı aşmazsa kıyamet kopar veya siyaseti yani HDP'yi güçlendirirsek silah devreden çıkar” şeklindeki absürd yaklaşımlara katılmadığımızı seçim öncesinde sürekli dile getirdik.HDP'nin zayıf olduğu yerlerde demokrat, güçlü olduğu yerlerde ise despot olduğunu örnekleri ile gösterdik. Asıl olarak HDP'nin barajı aşarsa kıyameti koparmaya çalışacağını ve bırakın silahsızlanma çağrısı yapmayı, tam tersi “silahlanın” çağrısı yapacağını söyledik. Fazla söze gerek yok, sonuç ortada.” İfadelerini kullandı. Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *