image

Batman'da, Türkiye AileMeclisi öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları tarafından"aileyi koru" temasıyla kitlesel bir basın açıklaması düzenlendi.Cinsel sapkınlığa karşı düzenlenen basın açıklamasında aileye sahip çıkılmasıçağrısında bulunuldu.

Gülistan Caddesinde onlarcaSTK'nın destek verdiği basın açıklamasına, siyasi parti temsilcileri, İTTİHADULULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, âlimler ve vatandaşlar da katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğubasın açıklamasına ellerinde "6284 aileyi yıkıyor", "Aileyiyıkan yasalara dur de", "Önce aile" pankartlarıyla gelenvatandaşlar sapkınlar aleyhine sloganlar attı.

Basın açıklaması Kur'an-ıKerim tilavetiyle başladı.

Ailenin önemine dikkatçekilen basın açıklamasında bir konuşma yapan Türkiye Aile Meclisi Başkanı AdemÇevik, küresel bir savaş, aileyi yıkan yasaların olduğunu söyledi.

Çevik, "Bu küresel savaşailemizi yok ederse milletimiz de neslimiz de devlet de yok olacak. Bu birmilli güvenlik meselesidir. Yasalarımız da yerli, fıtratımıza, inancımıza,hukuka uygun olursa ancak neslimizi, ailemizi koruyabiliriz." diyekonuştu.

Ardından etkinlikte birkonuşma yapan Kur'an Nesli Platformu Sözcüsü Mehmet Emin Sütçü, aileye karşıciddi saldırıların olduğuna işaret etti.

Karşılarında dini, ahlakı,ilkesi, prensibi olmayan ve güce tapan küresel, şeytani bir sistemin olduğunubelirten Sütçü, bu kapitalist şeytani sistemin artık teknolojinin hakim olduğuşu zamanda eskisi gibi insan gücüne ihtiyaç duymadığını ve aileyi, kalabalıklaryığını üreten kontrol dışı bir merkez olarak gördüğünü ifade etti.

"KADIN İLE AİLE ARASINAMESAFE KOYDULAR"

Tarımda, sağlıkta, eğitimdeve daha birçok alanda binlerce işçi çalıştırmadan, birkaç robot veya cihazladaha büyük kazançlar sağlayabilecek bir sürecin başladığını vurgulayan Sütçü,şöyle devam etti:

"Bu yüzden dünyanüfusunu azaltmayı hedef alan bu sistem en büyük çare olarak aileyi parçalamayave yok etmeye çalışmaktadır. Önce ev hanımlığını ve anneliği hedef alıp kadınile aile arasına mesafe koydular, ailenin temelini sarstılar. Kadınayükledikleri misyonla çocuk sahibi olmayı, kadının başarısı önünde bir engelolarak empoze ettiler. Şimdi ise insanlık ile kimlik arasına mesafe koyupinsanları kimliksizleştirmeye ve cinsiyetsizleştirmeye çalışıyorlar. Bununiçin, neslin devamına engel olacak çarpık ve sapkın ilişkileriyaygınlaştırmaktadırlar."

"İSLAM’A AÇTIĞINIZ BUSAVAŞI KAYBEDECEKSİNİZ"

"Başlatmış olduğunuz buhayasızca akına geçit vermeyeceğiz" diyen Sütçü, "Sizincinsiyetsizleştirmeye hizmet eden söylemlerinizi ve kavramlarınızınormalleştirmeyeceğiz. Kur’an'ın açıkça lanetlemiş olduğu bir çirkinliği,kişisel tercih veya özgürlük adı altında gençlerimize empoze etmenize müsaadeetmeyeceğiz. Bu milletin mayası İslam’dır. Millet özüne dönecek ve insanlığa veİslam’a açtığınız bu savaşı kaybedeceksiniz." dedi.

"BU SAPKIN ANLAYIŞENGELLENMELİ"

Bu sapkınlıkların yasalarlagüvence altına alınması, sinsice Milli Eğitim müfredatına dahil edilmesiçabalarını da asla kabul etmediklerini dile getiren Sütçü, şunları söyledi:

"İlgili tümbakanlıkları, kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütlerini, medyaorganlarını, eğitimci ve sanatçıları bu tür sapkın yaşam tarzlarını özelliklegençlere makul bir cinsel tercih olarak dayatarak legal hale getirmeye çalışananlayışı lanetlemeye ve engellemeye davet ediyoruz."

Etkinlikte bir konuşma yapanİTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Osman Teyfur ise ailenin önemine işaret etti.

"AİLE MUTLAKAKORUNMALIDIR"

Ailenin insan için huzurbulacağı sığınak, neslini sürdüreceği meşru bir daire ve kişiyi haramdan,tehlikelerden koruyacak bir kalkan olduğunu belirten Teyfur, "Ailenintarihi insanın tarihidir. Ailenin varlığı da insanlığın varlığıdır. Ailesiolmayan bir tolumun varlığını sürdürmesi söz konusu değildir. Ailesi yozlaşmış,imha edilmiş bir toplum geleceğe emniyet içerinde bakamaz, yürüyemez.

Dolayısıyla bugün İslamcoğrafyasını kan gölüne çeviren emperyalist şeytanlar, onlara karşı direnecekgücün aile üzerine bina edilmiş bir İslami toplumun olduğunu bildiği içinilerde bunu bir fiil işgal ettiğinde böyle bir direnişle karşılaşmamak içinkendi şeytani planlarını uygulamaya çalışmaktadır. Bunu da ne yazık kiiçimizden kandırmış olduğu bazı grupların söylem ve sloganlarıyla icra etmeyeçalışmaktadır. Bu coğrafyada yaşayan ve şerefli bir hayatı yaşamak isteyen,varlığını sürdürmek isteyen her insanın, her grubun, her ailenin, her kuruluşunve her kurumun mutlaka toplumumuzun temel taşı olan aileyi korumasıgerekmektedir." dedi.

Daha sonra STK'lar adınabasın açıklaması okundu. Basın açıklamasını okuyan Davut Okçu, son zamanlardaaile yapısına yönelik dış destekli saldırıların yoğunlaştığını söyledi.

Okçu, "Batman’ımızınsivil toplum kuruluşları olarak LGBT propaganda ve dayatmalarına karşıfarkındalık oluşturmak, ailemize, gençliğimize ve çocuklarımıza yapılan veyapılacak her türlü sapkın saldırıya karşı din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş,ideoloji fark etmeksizin bir olduğumuzu, beraber olduğumuzu haykırmak içintoplandık." dedi.

"DEVLETİN ASLİGÖREVLERİNDEN BİRİ DE NESLİ KORUMAKTIR"

Toplumsal cinsiyet eşitliğisloganıyla cinsiyetsiz bir toplum kurmaya çalışıldığına vurgu yapan Okçu,sözlerini şöyle sürdürdü: "Küresel şer güçleri, bugün de toplumsal fırsateşitliği gibi kulağa hoş gelen söylemlerle sapkın düşünce ve emellerini kamufleetmeye çalışmakta, ailemizi ve çocuklarımızı hedef almaktadırlar. İstanbulSözleşmesinin iptal edilmesi bu bağlamda önemli bir adım olmakla berabersözleşmenin gereği olarak çıkarılmış olan ve adeta aileyi yıkmayı hedefleyen6284 sayılı yasa ve benzeri düzenlemeler halen yürürlüktedir. Bu münasebetleaile ve nesil emniyetini sağlayacak yasal ve anayasal düzenlemeler bir an önceyapılmalıdır. Çünkü devletin asli görevlerinden biri de nesli korumaktır.

Basın açıklaması yapılanduanın ardından son buldu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *