image

10 dakikalık yeni kayıt abonelik işlemeleri için, kurumun iç işleyişinden kaynaklanan sıralama işlemlerinden dolayı yarım günlerini verdiklerini iddia eden vatandaşlar durumdan şikayetçi oldu.

Ağır işleyişe tepki gösteren vatandaşlardan M. Şirin Altun, “Hizmet kurumunun teknolojinin bu kadar yoğun olduğu bir zamanda abonelik işlemlerini internet üzerinde yapmamalarından dolayı halkımız mağduriyet üstüne mağduriyet yaşıyor. Eskiden hastanelerde bu işlem yapılıyordu. Fiş almak için sabah namazında sıraya giriliyordu. Şimdi de Aksa Gaz bunu halka yaptırıyor. 08.00' de açılan kuruma işlemini yapmak için sabah 07.00'de kapıda beklemek neyin hizmetidir. Ayrıca işlem için merkez ilçelerden gelenler de var.” Dedi.

Yapılanın halka eziyet olduğunu söyleyen Altun, “Sonuçta saat parasını ödeyip gaz alımı için sıra alınacak bir işlem için sabahın köründe kapılarda bu soğukta bekletmek hizmet değil halka eziyet çekmektir. Erken gelen vatandaşlar, kapıya bir kağıt asıp numara için isim yazıyorlar. Sabah kurum açılıncaya kadar 35-40 kişi kapıda kağıda sıra yazdı. Zaten öyle ağır bir işleyişi var ki kurum açıldıktan sonra gelip de yeni abonelik veya saat başvurusu için fiş alan öğleden sonraya kalır.” İfadelerini kullandı. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *