image

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür "Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında ağaç dikme törenine katıldı.

Türkiye Yüzyılına Nefes” mottosuyla kutlanan  11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde, ağaç dikme törenine katılan Gür, fidan dikip can suyu verdi.

Toprakla buluşan her fidanın Türkiye Yüzyılına Nefes olacağının altını çizen Gür, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Türkiye'de, ağaç ve orman sevgisini geliştirmek ve  çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanları yeniden ağaçlandırmak amacıyla 81 ilde fidan dikim etkinliğinin düzenlendiğini söyledi.

AK Parti hükümetlerinin ağaca ve doğaya verdiği önemi hatırlatan Gür, bu etkinlikle Türkiye’nin daha yeşil bir görünüme kavuşacağını söyledi.

"Geçmişte birilerinin ağaç bahanesiyle şehirleri talan etmeye kalkıştığını hatırlatan Gür, "Şimdi nerede o ağaç diyerek ortalığı karıştıranlar? AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri en çok yeşile ve ağaçlara sahip çıkan tek parti konumundayız. Buna rağmen bazı siyasi odaklar  ve onların karanlık uzantıları bunu çirkin iftiralarla karalamaya çalışıyorlar. Aslında 11 Kasım gününde  fidanın toprakla buluşturulmasının gezi olaylarında ağacı bahane ederek milli servetimize zarar veren bir avuç gezici zihniyete  önemli bir cevap ve de  güzel bir tokattır. En çevreci hükümet bizim hükümetimiz, yeşile en çok önem veren hükümet, bizim hükümetimiz." Dedi.
HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *