image

Batmanlı iş adamı şehir hayatının monotonluğundan kurtulmak için fabrikasının etrafında meyve sebze yetiştirip hayvan besliyor.

 Batmanlı iş adamı Ekrem Çetin, şehir hayatının sıkıcılığından kurtulmak, köy hayatına ve doğaya olan özlemini gidermek için Organize Sanayinde bulunan fabrikasının etrafında meyve-sebze yetiştiriyor. Domates, salatalık, biber yetiştiren iş adamı, fabrikasının etrafını yeşillendirmeye devam edeceğini, bahçesinde bostan da olduğunu ve bu işi sadece doğaya olan özlemini gidermek maksadıyla yaptığını söyledi.

KARTAL VE PAPAĞANI VAR

 

Kuruyemiş fabrikasının bahçesinde kartal, papağan, oğlak, tavuk besleyen Çetin, bu yolla şehir hayatının ve monoton iş hayatının sıkıcılığından az da olsa kurtulduğunu belirtti. Çetin, “ İş adamıyım ama hayvanlarla içli-dışlıyım. Ayrıca fabrikamın bahçesinde hobi de olsa bahçıvanlık yapıyorum. Herkeste var olan doğa sevgisini ben bu yolla tatmin etmeye çalışıyorum. Köy hayatını seviyorum, kır hayatını seviyorum. Hayvanlarla, doğayla iç içe olmak beni mutlu ediyor. Şehir hayatının, iş hayatının gürültüsünden, stresinden uzaklaşıp doğa ve hayvanlara bir nebzecik de olsa vakit ayırmak insanı rahatlatıyor. “ dedi. Vedat Aydın

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *