image

 

Parti İl başkanı M. Emin Doğru imzasıyla yayınlanan mesajda, “Kiminin hak adına, kiminin halk adına verdiğini iddia ettiği savaşların, yüz binlerce mazlumun canlarına mal olduğu, mağduriyetlerine sebep olduğu coğrafyamızda, hak ve adaletin hâkim olmasını diliyoruz. Kurbanlarımızı, ancak kendisine ibadet edilen ve ancak O’ndan yardım dilenen Şanı Yüce Rabbimize sunalım ki bize Kevserleri ihsan etsin. Yüz yıllarca yanlış yerlerde aradığımız ve bulamadığımız hakkı, adaleti, barış ve huzuru doğru yerde ve doğru yolda aramayı ve bulmayı nasip etsin.”denildi.

Müslüman halkımızın bayramını tebrik ederiz

Kurban bayramının akan kanların durmasına vesile olmasının temenni edildiği açıklamada, “Kurban Bayramı’nın, Tüm Ortadoğu’da ve özellikle Kürdistan coğrafyasında akmakta olan kardeş kanının durmasına ve tüm zalimlerin akan kanda boğulmalarına vesile olmasını diler, Müslüman halkımızın bayramını tebrik ederiz.” İfadeleri kullanıldı.

Açıklamada, partililerle bayramlaşmanın bayramın 3. Günü saat 10.00-13.00 arasında parti binasında olacağı da belirtildi. Vedat Aydın

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *