image

Batmanlı spor severler ve sporcu ailelerinin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalarda günün ilk maçında U  17 futbol takımı oynadığı güzel futbol ile rakibi olan Amedsporu 3-2'lik skorla yenerken, günün ikinci maçında ise U19 futbol takımı rakibi Amedapor’u 2-1'lik farklı bir  skorla yendi. ligde üçte üç yaparak namağlup olarak kendi gruplarda liderliklerini sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin futbol takımları  yoluna devam ediyorlar.

Aldıkların sonuçların tesadüfi olmadığını belirten Petrolspor U19 futbol takımının tecrübeli Teknik Direktörü Selman Gönül ; “Yaptığımız planlarda programlı çalışmalarının ürünlerini topluyoruz. Sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum bize maçta büyük destek veren başta Batmanlı sporseverler olmak üzere sporcu ailelerini tebrik ediyorum. Bu galibiyetleri tüm Batman halkına ve TPAO camiasına armağan ediyorum.” Dedi.

BOZTEPE TEKRAR YUVADA

Geçtiğimiz futbol sezonu Petrolspor profesyonel takımı ile şampiyonluk yaşayan Petrolspor altyapı Teknik Direktörü Mustafa Boztepe sezon başı Petrolspor ile karşılıklı olarak yollarını ayırarak tekrar yuvası olan Petrolspor'a döndü. 19 Mayıs semt sahasında Amedspor ile yapılan karşılaşmada U17 Teknik Direktörü olarak takımın başında yer alan tecrübeli teknik adam Mustafa Boztepe "TPAO ve Petrolspor ailesi ilk göz ağrımız ve yuvamızdır. Bizleri tekrar bu göreve getiren Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Amacımız Batmanın yarın teminatı olan Batmanlı sporcu kardeşlerimizi dün olduğu gibi bugün de ahlaklı bir şekilde yarınlara hazırlamaktır. Dedi.

DEMİR SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Akademi liglerinde aldıkları başarılı sonuçlarla Batmanlı sporseverlerin büyük beğenisini kazanan TPAO Petrolspor U17 ve U19 futbol takımları Teknik Heyet ve Sporcuları aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ettiğini belirten Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulübü Başkanı Mustafa Demir “ Sosyal projeler kapsamında yıllardır Türkiye petrolleri sporun tüm branşlarına destek verip yarının ahlaklı başarılı genç milli sporcularını bölgemize ve ülke sporuna kazandırması aşikârdır, çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm desteği sporcu arkadaşlarımıza sunuyoruz. Bize bu başarıları yaşatan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” Dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *