image

Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Batı Raman Yerleşkesinde bulunan fakülteleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini öğretmenleri eşliğinde gezerek üniversite hakkında detaylı bilgileri yerinde edinme imkânı buldu.

Üniversitenin çalışmalarını medyadan takip eden öğrenciler, üniversite hakkında merak ettikleri konuların yanı sıra üniversitede ileride tercih edebilecekleri bölümlerin yerleşme puan bilgilerini de birimlerin yetkililerinden öğrendi.

Üniversitenin kapılarının bütün öğrencilere ve gençlere her zaman açık olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. İdris Demir, üniversitede yapılan bütün çalışmaların öğrenciyi merkeze alarak tasarlandığını ifade etti.

Gelecek yıllarda üniversiteyi tercih ederek öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyleyen Rektör Demir, üniversitenin bütün birimlerinin mevcut durumdan çok daha iyi bir noktada olmasına yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Üniversitenin peyzajının tamamlanması için gerekli faaliyetleri titizlikle yürüttüklerinin altını çizen Demir, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında üniversitenin öğrenci sayısı kadar fidan dikeceklerini vurguladı.

Gençler için yapılan her çalışmanın geleceğe yatırım niteliğinde olduğunu kaydeden Demir, bir gencin hayatına dokunabilmenin paha biçilemez bir mutluluk olduğunu belirtti.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *