image

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir Veysel Karani AİHL öğrencileriyle akademik söyleşi gerçekleştirdi. Okulun Konferans Salonunda yapılan söyleşide Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin merak ettiği bütün sorulara cevap verdi. Heyecanlı ve çalışkan öğrencilerle bir araya geldiği için mutlu olduğunu belirten Rektör Demir, okulun örnek bir eğitim merkezi olduğunu söyledi.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in ziyaretinden son derece mutlu olduklarını belirten Veysel Karani İmam Hatip Spor Lisesi Müdürü Mehmet Siraç Dadak, okul olarak eğitimi ve sporu birleştirerek öğrencilere hayat eğitimi erdiklerini söyledi.

Müdür Dadak; “Bugün okulumuzda Batman Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İdris Demir’i misafir ettik. Konferans salonumuzda ‘Gençliğin sahip olması gereken özellikler ve yetenekler adıyla bir söyleşi gerçekleştirildi. Spor Lisesi olmamız nedeniyle Sayın Rektörümüz İdris Demir, öğrenciler için gerekli olan birçok özellik ve uzak durması gereken tehlikeleri hatırlattı. Daha sonra öğrencilerin sormuş olduğu sorulara rektörümüz cevap verdi. Kendisine öğretmen, öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Söyleşinin sonunda Veysel Karani İmam Hatip Spor Lisesi Müdürü Mehmet Siraç Dadak, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e okul adına teşekkür çiçeği verip okulu gezdirdi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *