image

DAİŞ saldırılarını bahane eden PKK’li çeteler Adana ve Tarsus’ta dindar Müslümanlara saldırdı. Adana’daki saldırıda bir Müslüman şehit olurken, Tarsus’taki saldırıda Hür Dava Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı eski Başkanı M. Ali Kutan ağır yaralandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Suruç olaylarını bahane eden yüzü maskeli eylemciler Hür Dava Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı eski Başkanı M. Ali Kutan, iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Barbaros mahallesi Kırgızistan Caddesi üzerinde bulunan pide  fırının önünde oturan Hür Dava Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı eski başkanı M.Ali Kutan, iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Çevredeki  vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Kutan’ın bir çok yerine saçma isabet etmesi sonucu hemen ameliyata alındığı belirtildi.

ÇOCUKLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ŞEHİT EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre,  Adana Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’ndeki Hazreti Enes Camii’nde akşam namazını kılan Ethem Türkben, daha sonra aynı sokakta bulunan evine döndü. Ailece akşam yemeği için sofraya oturan Türkben’in evini basan maskeli 3 kişi, Türkben’i yakın mesafeden silahla vurdu.Sofrada iken 3 çocuğunun gözleri önünde başından vurulan Türkben, yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.Türkben’in yakınları, saldırı sonrası olay yerinden kaçan maskeli saldırganların PKK’li olduğunu, daha önce de kendilerinin sürekli bu kesimden tehditler aldıklarını söylediler. Haber Merkezi

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *