image

Dicle Elektrik sıfır faizli 5 yıl vadeli tarımsal elektrik kredisiyle ilgili hizmet bölgesinde tarım kesimine yönelik bilgilendirme kampanyasını sürdürüyor.

Dicle Elektrik Batman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya ilde faaliyet gösteren çok sayıda çiftçi ve Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş katıldı. Dicle Elektrik adına ise Batman İl Müdürü Naci Obut,  Depsaş Enerji İl Müdürü Serhat Öztürk ve tarımsal sulama mühendisi Abdülkerim Baran katıldı. Şirket yetkilileri, tarımsal elektrik desteğiyle ilgili bilgi verirken, gelen soruları da yanıtladı.

İl Müdürü Naci Obut: “Bu imkandan bir an evvel yararlanın”

Dicle Elektrik tarımsal sulama mühendisi Abdülkerim Baran, toplantıda yaptığı sunumda Ziraat Bankası tarafından verilmeye başlanan sıfır faizli 5 yıl vadeli tarımsal elektrik kredisi konusunda detaylı bilgiler verdi. Söz konusu krediden yararlanmak için gerekli şartları da aktaran Baran, ÇKS (çiftçi kayıt sistemi) kaydı bulunan borçlu çiftçilerin, öncelikle il ve ilçelerdeki herhangi bir hizmet merkezinden “Tarımsal Elektrik Borcu Kapatma Bildirim Formu” temin etmelerini ardından herhangi bir Ziraat Bankası şubesine başvurabileceğini söyledi.

Toplantıda konuşan Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Naci Obut ise, kampanyanın çiftçilere hayırlı olmasını dileyerek, “Tüm çiftçi kardeşlerimizin bu kampanyadan faydalanması çağrısında bulunuyorum. Bu imkandan bir an evvel yararlanmanız sizin faydanıza olacaktır. Tüm çiftçilerimizi hizmet merkezlerimizde açılan başvuru ofislerine davet ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *