image

Üniversitenin Batı Raman Kampüsünü ziyaret eden öğrencilere, hocaları da eşlik etti.

Üniversiteyi yakından tanımak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Merkez Kütüphaneyi, akademik birimlerdeki laboratuvarları, çalışma alanlarını ve spor tesislerini gezen öğrenciler, ziyaret ettikleri birimler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Öğrencilerin üniversiteyi ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. İdris Demir, üniversite adayı her öğrencinin ileride tercih etmek istediği bölüm hakkında merak ettiği konuları birimlerden öğrenmesi için üniversiteyi ziyaret etmeye davet ettiğini söyledi.

Batman Üniversitesinin uzman ve nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu vurgulayan Rektör Demir, üniversiteyi tercih eden öğrencilerin okuduğu bölümden donanımlı bir şekilde mezun olarak dünyanın her yerinde çalışabilecek bir özgüvene sahip olacağını dile getirdi.

Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak amacıyla üniversiteyi ziyaret eden öğrencilerin geleceklerine dair bilinçli tavırlarının umut verici olduğunu kaydeden Demir, kapılarının her kademedeki tüm öğrencilere açık olduğunun altını çizdi.

Birim ziyaretlerinin ardından kampüs alanını da gezen öğrenciler, hatıra fotoğrafı çekindikten sonra kampüsten ayrıldı.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *