image

Batman Umut Kervanı, her yıl yetim ve yoksullar yararına düzenlediği kermes etkinliğine bir yenisini ekledi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermes 4 gün boyunca açık kalacak.

KERMES 4 GÜN BOYUNCA SÜRECEK

Kermesle ilgili bilgi veren Batman Umut Kervan Başkanı Salih Güzel, “ Batman Umut Kervanı olarak yetim ve yoksulların yararına her sene düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz kermeslerimizden birini daha açmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Kermesimiz 4 gün sürecek. Sabah saat 9’dan akşam saat 9’a kadar gelen halkımıza hizmet verecek.” İfadelerini kullandı.

“HAYIRSEVERLERİN KATKISINI BEKLİYORUZ”

Hayırseverlerin kermes boyunca kermeslerine katkı sağlayabileceğini ifade eden Güzel, “ 4 gün boyunca sabah 9’dan akşam 9’a kadar hayırseverlerimiz gelip yemek yeme veya malzemelerini bırakma, nakdi yardıma dönüşecek eşya hibe etme gibi katkılarda bulunabilirler.” Diye konuştu.

“HALKIN YOĞUN İLGİSİ VAR”

Kermesten elde ettikleri gelirleri yetim ve yoksullar yararına kullanacaklarını vurgulayan Güzel, “ Kermesimizden elde ettiğimiz geliri inşallah kasım ayında yoksul kardeşlerimizin ihtiyaçları için harcayacağız. Tüm Batman halkını etkinliğimize davet ediyoruz. Güzel bir hava ve güzel bir mevsim… Elhamdülillah halkımız kermesimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Şimdiden Allah onlardan razı olsun” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *