image

Vakıf başkanlığından yapılan açıklamada, “2022-2023 akademik yılı içerisinde 1000 Bin öğrenciye geri ödemesiz burs sağlanarak gerekli destek yapılacaktır. Burs başvuruları necatnasirogluvakfi.org web sitesi üzerinden online olarak yapılabilecektir.” Denildi.

Açıklamanın devamında, “Geçimini ve eğitim hayatını karşılamak için zorlanan 4 yıllık bir fakültede örgün eğitim gören öğrencilere burs verilecektir. Vakfımızın bursundan yararlanmak için belirli şartlara uyum sağlanıyor olması gerekmektedir. Başvuranların öncelikle maddi olanakları kısıtlı ve ihtiyaç sahibi olması gerekiyor.  Bu şartların dışında bir de burs başvurusu için gerekli evrakların eksiksiz gönderilmiş olması gerekmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

Açıklamada, “Özel üniversitelerde paralı okuyanlar, ön lisans eğitimi alanlar, açık öğretim öğrencileri, uzaktan eğitim alan öğrenciler ile yüksek lisans ve doktora eğitim alanları burslarımız için kapsam dışıdır. Burslarımız başarılı oldukları müddetçe öğrencinin üniversite eğitimi sonlanıncaya kadar devam edecektir.” Denildi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *