image

Prostat takibi ve ileri derecede kasık fıtığı olan ve ameliyat edilmesi gereken hasta daha önce anestezi alarak tansiyon ve nabız düşmesi sonucunda kalbi durmuş yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Hasan Çakır: “Hastamız, daha önce diğer sağlık kuruluşlarımızda anestezi uygulaması sonucunda aniden tansiyon ve nabız düşmesi sonucunda kalbi durmuş yaklaşık bir ay boyunca yoğun bakımda tedavi görmüştür. Anestezi uygulaması sonucu hastada gelişen bu durumlar neticesinde ameliyat gerçekleştirilmesi riskli olarak değerlendirilmiştir. Ameliyat edilmesi gereken hasta bu nedenden ötürü ameliyatı gerçekleştirilemediği için fıtığı her geçen gün büyümüştür. Son çare olarak sağlık kuruluşumuza başvuran hastamıza güvenli anestezi uygulaması gerçekleştirdik. Anestezi uygulaması sonucunda daha önce meydana gelen durumlar yaşanmadı ve operasyon esnasında nabız, tansiyon ve akciğer saturasyonlarında sıkıntı yaşanmadan operasyon başarılı bir şekilde gerçekleştirildi” diye konuştu.  

Gerçekleştirilen güvenli anestezi ve başarılı operasyon (her iki taraflı kasık fıtığı operasyonu)  ile sağlığına kavuşan hasta duyduğu memnuniyeti belirterek, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Gökmen Akarer ve Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Hasan Çakır başta olmak üzere hastane yönetimine, çalışanlarına teşekkür etti.   HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *