image

 

İş yerinin önünde park halinde bulunan motosikleti çalan hırsızın görüntüleri ve yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye iş yeri kamerası ile görüntülendi.

Batman merkez Bahçelievler Mahallesinde park halindeki motosiklet çalındı. Yaşanan hırsızlık olayı ise saniye saniye kamera tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay,  önceki gün öğle saat 13.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Ömer Muhtar Bulvarı Üç Yıldız Sitesi karşısındaki işyerinin önünde meydana geldi.

İşyeri önünde park edilmiş gri renkli, 2009 model, 72 DA 551 plakalı  motosiklet, eşkâli açık bir şekilde belli olan bir kişi tarafından çalındı. Yaşanan hırsızlık olayı ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Motosikletinin çalındığını fark eden motosiklet sahibi Abdurrezzak Çelik ise, 155’i arayarak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis konu ile ilgili soruşturma başlattı.

Yaşanan hırsızlık olayına tepki gösteren Abdurrezzak Çelik, “Çalıştığım dükkânın önüne motosikletimi park ettim. Özellikle motosiklet hırsızlığına karşı motosikletimi kameranın önüne koydum. Buna rağmen işyerimin önünde, dükkânda olduğum bir sırada motosikletim çalındı. Önceki gün hırsız tarafından motosikletimin direksiyon kilidi kırılmıştı. Bundan 3 hafta önce de işyerinde beraber çalıştığımız bir arkadaşımın motosikleti buradan çalınmıştı.” dedi.

HIRSIZLARA CAYDIRICI CEZA VERİLSİN

Hırsızların belli olmasına rağmen yakalanmaması veya yakalansalar bile kısa sürede serbest bırakılmasına tepki gösteren Çelik, bu tür hırsızlık olaylarına karşı caydırıcı cezaların verilmesini istedi.  Davut Başaran

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *