image

Milletvekili Özdemir ve Başkan Gür,  esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler de  vatandaşların ve esnafın çay davetini de geri çevirmeyen Özdemir ve Gür, sohbet ettiği  vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.


Milletvekili Özdemir, Sason ilçesine yapılacak olan ilçe Meydanı ve Meydan Cami'si  yapımına ilişkin Kaymakam Murat Mete ve cami derneği yönetimi ile bir araya gelerek sürecin yol haritasına ilişkin istişarede bulundu.

Özdemir, ödenek konusunda Ankara'da bir takım görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve bu girişimlerin  olumlu şekilde sonuçlandığını bildirdi.

Ağustos ayı içerisinde ilk kazmayı vurup Sason Meydanı ve Camii projesinin başlanacağı  müjdesini veren Milletvekili Özdemir, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Hayata geçirdikleri projelerin tamamının vatandaşların yaşam kalitesini artırdığını ifade eden Özdemir  , “Duvara çivi bile çaksak, bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hizmet anlayışımızı bunun üzerine kurduk” dedi.

Özdemir ve Gür daha sonra Sason'a bağlı köyleri ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlarla buluştu. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *