image

Esnaf ziyaretlerine devam eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Alo Tevşo ve çevre esnafını ziyaret etti.  Esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Çiftçi, faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaretler esnasında iş yeri sahipleri ile çalışanları bir istekleri olup olmadığını da soran Çiftçi, talep ve önerileri dinledi.

Başkan Çiftçi, “Alo Tevşo ve çevre esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız özellikler üç konuda büyük sıkıtınlar yaşadıklarını ifade ettiler. Bunlardan birincisi hırsızlık olayları bu konuyu daha önce Çarşı ve Gülistan Caddesi’nde bulunan esnaflarımızda dile getirmişti. Özellikle bayanların telefonları ve cüzdanları çalınıyormuş. Bu konuda emniyet güçlerinin daha fazla tedbir ve devriye gezmelerini isteyerek kendilerine de bu sorunu ileteceğiz. Bir diğer sorun da park ve otopark sorunudur. Park yeri bulamayan vatandaşlar Çarşı tarafına fazla gelmek istemiyorlar. Yetkililerden bu konuyu biran önce çözmelerini ve esnaflarımızın da araçlarını yollara falan değil de otoparklara bırakmalarını rica ediyorum. Böylelikle vatandaşlara araç park yeri olacaktır. Alo Tevşo esnafımız semt pazarlarının akşam yıkandığı gibi buranında her akşam yıkanması için talepte bulundular. Hijyen açısından daha iyi olacağını ifade ettik ve gerekli yerlere bildireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Misafirperverliklerinden dolayı Alo Tevşo esnafına teşekkür eden Başkan Çiftçi, Alo Tevşo esnafının sorunlarını çözmek için gereken girişimlerde bulunacaklarını, esnafı sahipleneceklerini söyleyerek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Alo Tevşo esnafı, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Çiftçi’ye ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *