image

  Batman İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Fotoğrafçı Orhan Kartal  Batman Park Alışveriş Merkezi sergi alanında izleyicilerin beğenisine sunduğu fotoğrafları arasından ilginç ve bir o kadarda merak uyandıran fotoğrafları ilgi gördü.

“KEŞKE BU FOTOĞRAFLAR BATIDA DA SERGİLENSEYDİ”

Vatandaşlar; ilk defa gördükleri Yıldız pozlama fotoğraflarını, Batman’ın tarihi yerlerini, yaşam fotoğraflarını, Batmanın tuzu, tütünü, pekmezini, ters lalesini merak içinde izlerken, ,” Batman’ı ve ilçelerini biz de geziyoruz fakat bakıp da göremediğimiz ne kadar çok fotoğraf varmış. Batman’ın güzelliğini fotoğraflarda gördük, keşke bu fotoğraflar Batıda da sergilense de insanlar Batman’ın güzelliğini görseler.” İfadelerini kullandı.

“BU TÜR FAALİYETLERİN BATMAN’I DAHA GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİNE İNANNIYORUM”

Kartal, “Üç gün içinde fotoğraf sanatına kazandırdığımı düşündüğüm insanlar oldu. Fakat bu tür sanatsal faaliyetlerin Batman’ın isminin daha güzel yerlere getireceğine inanıyorum. Bu sanatsal faaliyetlerin desteklenmesi halinde daha iyi yerlere gelebileceği kanısındayım. Bu sergide maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” Dedi. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *