image

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası(BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi, Osmanbey Kahvaltı Büfesinin açılışına katıldı. Açılış sırasında hayırlı olsun temennisinde bulunan Çiftçi, yaptığı açıklamada fark gözetmeksizin, küçüklüğüne büyüklüğüne bakmaksızın Batman esnafının arkasında duracaklarını, bunu kendileri için bir görev kabul ettiklerini söyledi.

KAPIMIZ TÜM ESNAF KARDEŞLERİMİZE AÇIKTIR

Hayır dileklerinde bulunmak ve desteklerini belirtmek için açılışa katıldıklarını vurgulayan Çiftçi, “ Biz BESO yönetimi olarak her zaman esnafımıza destek vereceğiz. Esnafımızın büyük veya küçük ölçekli olduğuna bakmayacağız. Kapımız tüm esnaf kardeşlerimize açıktır. Her zaman onların sorunlarına çözüm bulmak için hazırız. Rabbim hayırlara vesile kılsın, mahcup etmesin kardeşimizi. Rabbim işine bereket versin” ifadelerini kullandı.

Gençlerin kıt imkânlarla iş sahalarına atılıp geçimlerini sağlamak için çabalamalarının sevindirici olduğunu söyleyen Çiftçi, girişimci, atılgan gençlere destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Osmanbey Açık Büfenin sahibi Osman İpek ise, katılımlarından ötürü BESO Başkanı Çiftçi ve yönetimine teşekkür etti.

“İNŞALLAH BU GİRİŞİM GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLUR”

Hizmet amaçlı böyle bir girişimde bulunduklarını söyleyen İpek, “ Batman’da böyle bir açık büfe kanaatimce ilk… İşsiz ve girişimci gençlere örnek olması ve tabi ki halkımıza  daha rahat ulaşabilecekleri kahvaltı hizmeti sunmak için böyle bir yer açtık. Gayet temiz ve hijyenik bir ortamda çok sayıda kahvaltı çeşidini sunuyoruz. İnşallah hayırlı olur.” Dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *