image

Batman valiliği sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından başlatılan evlerde temizlik projesi kampanyası devam ediyor.

Batman Valisi Azmi Çelik, projeyle ilgili olarak “Vatandaşlarımıza evde bakım hizmeti verilmesi projesi takdire şayan… Bu kapsamda bizim sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfımız tarafından yüz vatandaşa kendi evlerinde yine vakfımız tarafından istihdam edilen kişilerce ev temizliği, çamaşır yıkama, ütü bulaşık temizliği ve diğer ihtiyaçların karşılanması anlamında hizmet verilmekte. Hakikaten ben bu anlamda projeyi hazırlayan ve yürüten arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum.” Dedi.

 VATANDAŞ MEMNUN

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının ev temizliğini yaptığı 100 vatandaştan Halime Menekşe, uygulamadan çok memnun kaldığını belirterek, “ Ben çocuk felci geçirdim, küçüklükten beri engelliyim, sakatım, iş yapamıyorum.  Daha önce komşuları çağırıyordum, akrabaları çağırıyordum. Yani az çok biraz işimi yapıyordular, bir de eşim yardımcı oluyordu. Allah ondan razı olsun. Şimdi sosyal yardımlaşmadan geldiler, onlar benim temizliğimi yapıyorlar, evi süpürüyorlar, halıları yıkıyorlar, evin her yerini siliyorlar, kapı camları her yeri siliyorlar. Çok memnunum. Dua ediyorum, kalkıyorum oturuyorum dua ediyorum, ayda bir gelip evde temizlik yapıyorlar.” İfadelerini kullandı.

 Mahmut Aytekin

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *