image

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi. Parti binasında düzenlenen programa HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam,  Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, İl Başkanı Davut Şahin ve partililer katıldı. Yoğun katılım ve ilginin olduğu programda HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam, partililerle yakından ilgilenerek bayramlaştı.

Bayramlaşma programıyla ilgili konuşan Şahin, “ Bayramın üçüncü gününde parti olarak bayramımızı il binamızda gerçekleştirdik. Partililer, halkımız bayramlaşmamıza yoğun ilgi gösterdiler. Genel Başkan Vekilimiz İshak sağlam ilimize gelerek bayramlaşma programımıza teşrif ettiler.” İfadelerini kullandı.

Bangladeş’ten gelen bir misafirlerinin olduğunu da belirten Şahin, “ Bangladeş’ten gelen bir misafir kardeşimiz de var. İstanbul’da okuyor, öğrenci. Bayramımızı kutlamaya gelmiş. Bayramlar mutluluk günleridir. Manevi atmosferin yoğun olduğu, sevinçlerin paylaşıldığı günlerdir. Bu vesileyle başta parti binamıza kadar gelip bizimle bayramlaşan kardeşlerimiz olmak üzere tüm Batmanlı hemşerilerimin bayramlarını kutluyorum” dedi. EKREM GÜLŞEN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *