image

Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir bölgede düzenlenen iftarlık dağıtımı, çorba ikramı Batman Bölge Hastanesinin yanındaki Belediye otobüsü durağında da yapıldı. Umut Kervanı Vakfı tarafından Belediye otobüs şoförlerine, özel araçlardaki vatandaşlara ve toplu taşıma ile evine gitmek isteyen Batmanlılara çorba, ekmek ve su ikram edildi.

BATMANLILAR UYGULAMADAN MEMNUN

İftara dakikalar kala çorba ikramını gören Batmanlılar uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler.

Çorba ikramından faydalanan vatandaşlardan Nevzat Esen, durakta otobüs beklerken uygulamaya rast geldiğini ifade etti. Esen, "İşten çıktım, eve gidebilmek için durakta otobüs beklerken tepsi üzerinde çorba ekmek ve su taşıyan gençler bize ikramda bulundular. Çorba ikramını çok beğendik. İftar vaktinde evde iftara yetişemeyen kişiler için çok güzel bir uygulama. Umut Kervanı Vakfına bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

RAMAZAN BOYUNCA SÜRECEK

Ramazan ayı boyunca, Batman'ın farklı noktalarında eve yetişmeye çalışan vatandaşlara çorba ikram edilmesinin hedeflendiğini belirten Umut Kervanı Gönüllüsü Abdussamed Kaplan, yaptıkları etkinliğin halk tarafından beğenildiğini söyledi. Kaplan, "Batman Umut Kervanının Ramazan ayında başlatmış olduğu iftarda çorba ikramı etkinliğine bizler de gönüllü olarak katıldık. İftar vaktinde eve yetişemeyen vatandaşlara çorba ikramında bulunduk. Eve gitmek için durakta otobüs bekleyen vatandaşlar çorba ikramımızı çok beğendiler" dedi. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *