image

28 takım ve yaklaşık 300 sporcunun katılım sağladığı ‘Voleybol Bahar Turnuvası’ 19 Mart 2022 tarihinde başlayıp, 07 Nisan 2022 tarihinde sona erdi.  

EMEKLİLER GÖZ DOLDURUYOR 

Batman’da başarılı proje ve çalışmalarıyla bilinen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, gençlere örnek olmak için bütün sportif faaliyetlere katılım sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Ekmen; “Her yıl düzenli olarak voleybol turnuvasına katılım sağlıyoruz. Bu kez Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı birçok oyuncumuz oruçlu olduğu için oynayamadı. Bu yüzden turnuvada üçüncü olmayı başardık. Amacımız emeklilerimizin spor yapmasını sağlamaktır. Sadece voleybolda değil, önümüzdeki süreçte atletizm, basketbol, hentbol, futbol, dart, tenis, masa tenisi, bocce gibi branşlara da yönelmeyi hedefliyoruz. Batman Emekliler Derneği olarak amacımız farkındalık yaratıp, gençlerimizi spora yönlendirmektir. Herkese spor yapmanın ve başarının yaşının olmadığını gösteriyoruz. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ederim.” diye konuştu.

Final maçının ardından birinci olan Çok Amaçlı Spor Salonu Voleybol takımına kupa ve madalyalarını Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen verirken, ikinci olan İpragaz Voleybol takımının ödülünü Spor Şube Müdürü Burak Eren ve üçüncü olan Emekliler Derneğinin ödülünü ise Voleybol İl Temsilcisi Muhammed Eyüpcan Çiftçi verdi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Maliye Voleybol takımı oldu. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *