image

En yakın rakibi Kütahya Spor ile puan farkını 12’ye çıkardıklarını belirten Petrolspor Basın Sözcüsü Mehmet Emin Çelik, Batman’da şampiyonluk şarkıları söyleme zamanı geldiğini söyledi.

Karşılaşmayı Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülbahap Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri izledi.

Petrolspor Basın Sözcüsü Mehmet Emin Çelik; “12. adamımız taraftarlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu galibiyeti bütün Batman halkına armağan ediyoruz. Sezon başından beri onuruyla, şerefiyle birer Batmanlı gibi yürekten oynayan tüm sporcularımızı tebrik ederiz. 3 puanı 3 golle almak çok anlamlı. Kalan son 5 maçımızı da kayıpsız kapatmak istiyoruz. Her şeye rağmen bütün maçlarımıza şampiyon gibi çıkıp, elimizden geleni yapacağız. Batman halkı tek vücut olduğu sürece bun takımın sırtı yere gelmez. Sayın Valimizin destekleriyle daha bir çok başarıya imza atacağız. Batman daha üst ligleri hak ediyor.” diye konuştu. Petrolspor’un gollerini ikinci yarıda Aykut Çift, Hasan Çavdar ve son golü ise Ali Kemal Başaran attı. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *