image

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun 15. Haftasında oynadığı karşılaşmada  Muş Bedensel Engelliler spor kulübü ile kendi sahasında 19 Mayıs spor salonunda karşılaştı . Karşılaşmayı Batman valisi Ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin., Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yörük Belediye Spor işleri Müdürü Burak Eren ve çok sayıda taraftar izledi. Batman 19 Mayıs Kapalı spor salonunda oynanan maçı Batman Engelliler Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 60 – 50 skorla yenerek ligdeki 4. galibiyetini aldı.

Sezonun 15 ’inci Haftasında   Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk periyotta iyi bir oyun  kurdu . İlk periyodu 20– 14 önde  tamamlayan Batman ekibi devreyi de 41 - 28’lük skorla kapattı.

BATMAN  MAÇ SONUNA KADAR BAŞARILI BİR SKOR SERGİLEDİ.

Batman ekibi ikinci yarıda da konuk takım karşısında maçın 3. periyodunu 50 – 44’lik skorla kapatan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı,  Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını  60-50’lik skorla yenerek ligdeki  4’üncü  galibiyetini aldı.

Batman Engelliler spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, rakipleri karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Kaya, şöyle konuştu: "Sezona iyi başlayamadık ama bu  haftada aldığımız galibiyet bizi umutlandırdı. Bugün maçta oyuncularımın iyi mücadelesi ve güzel oyunuyla rakibimizi  yenmeyi başardık. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Rakibimizi de centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bu haftada yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Kuruluşumuzdan Bu yana Reklam Sponsorumuz Batman Tüpraş Rafinerisi Müdürlüğüne ve Bize Desteklerini Esirgemeyen Batman Valimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz.” Dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *