image

Batman Gençlik Merkezinde 17-18 Şubat 2022 tarihleri arasında oynanan karşılaşmalarda dereceye giren okul takımlarına ve sporcularına kupa ve madalyaları verildi. Batman’da ilk kez şampiyona anlamında Floor Curling müsabakalarının düzenlendiğini belirten İl Temsilcisi Bünyamin Gönül, yarışmalardan büyük keyif aldıklarını söyledi.

 

İl Temsilcisi Gönül yaptığı açıklamada; “Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Federasyonumuzun ortaklaşa düzenlediği il şampiyonasını bitirdik. Katılımın fazla olması bizleri oldukça sevindirdi. İnşallah kısa zamanda bu sporu il geneline yayarız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“BÜTÜN BRANŞLARIMIZ FAAL OLACAK”

Floor Curling Turnuvasıyla Batman’da yeni bir branşın müsabakalarını yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, tüm branşlarda faal olacaklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “İlimize yeni branşların il şampiyonluklarını yapmak bizlere heyecan ve mutluluk veriyor. İlk olmasına rağmen son derece başarılı geçti. Emeği geçenlere, katılım sağlayanlara ve destek verenleri kutluyorum. İl Müdürlüğü olarak her zaman üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah imkânlar ölçüsünde okullarımızda Floor Curling sınıfları bile oluşturmak istiyoruz.” diye konuştu. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *