image

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun ertelenen 9’üncü hafta karşılaşmasında konuk olduğu Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 57-60 yenerek ligde önemli bir galibiyete imza attı.

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’ndeki durgunluğu Tuzla galibiyeti ile birlikte rahat bir nefes aldı.. Sezonuna istediği gibi başlayamayan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligin erteleme maçında Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına konuk oldu.

Maça iyi başlayan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk yarıyı 30-37 skorla önde kapatan taraf oldu.

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ MAÇ SONUNA KADAR KORUDU

Batman Engelliler ikinci yarıya da hızlı başladı. 3. periyodu 44-52’lik skorla önde kapatan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, son periyoda da rakibine üstünlük sağlayarak maçı 57-60 kazanarak ligde önemli bir galibiyet elde etti.

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ligin 3 haftasında erteleme maçında Çarşamba Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Engelli Basketbol Takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Galibiyet sonrası maçla ilgili konuşan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya “Zor bir sürecin olduğu bu günlerde galibiyet bizlere moral oldu. Galibiyet serisini devam etmek istiyoruz. Yönetim olarak Tüm takım yürekten kutluyoruz. Ellerinize yüreğinize sağlık. İluh Batmanlı Dernekler Federasyonu Başkan yardımcısı M.Şirin Özen ve üyeletine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *