image

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak için ilimizi ziyaret etti. Yapıcıoğlu’nun ilk olarak mahalle muhtarlarıyla buluştu. Öğretmenler evinde gerçekleşen buluşmaya çok sayıda muhtar katıldı. Muhatların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Yapıcıoğlu muhtarların dile getirdiği sorun ve talepleri dinledi.

HALKIN SORUNLARINI HALKIN TEMSİLCİLERİNİN DİLİNDEN DİNLEMEK İSTİYORUZ

Toplantıda muhtarlara seslenen Yapıcıoğlu, “ Bizzat sorunların muhatabı olan, sorunlarla iç içe yaşayan muhtarlarımızdan Batman’ın sorun ve sıkıntılarını dinlemek için bir araya geldik. Batman’ın gündeminde ne var. Batman’ın en öncelikli sorunu nedir? Halkın birinci derecede temsilcisi olan muhtarlarımızdan dinlemek istiyoruz. Muhtarların dile getireceği sorunları not edeceğiz. Biz bu sorunları çözme makamında değiliz. Ama bu sorunların takipçisi olacağız. Hem yerel yönetimler bazında hem de Ankara’da bu sorunların takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

BATMAN BÜYÜK, CİDDİ SORUNLARLA BOĞUŞUYOR

Yapıcıoğlu’na ilgilerinden ötürü teşekkür eden muhtarlar, Batman’ın ciddi sorunlarla boğuştuğunu belirttiler. İşsizlik konusunda, uyuşturucunun yaygınlaşması konusunda, diğer birçok konuda gençlerin büyük sıkıntı yaşadığını vurgulayan muhtarlar gençlere sahip çıkılmasını talep etti. Gençlerin sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri doğru dürüst bir alan olmadığını söyleyen muhtarlar, bu sorunlara çözüm bulunmasını istedi.

“KAÇAK ELEKTRİK KULLANILDIĞI BAHANESİYLE BİNLERCE LİRALIK CEZA YAZILIYOR”

Elektriğe yapılan fahiş zamma da değinen mahalle muhtarları, Batman halkının faturalarını ödeyemeyecek duruma geldiğini, birçok esnafın ise kepenk kapatma eşiğinde olduğunu ifade etti. TEDAŞ yetkililerinin keyfi kaçak uygulamasından da şikâyet eden muhtarlar birçok vatandaşa keyfi olarak binlerce liralık ceza yazıldığını iddia etti. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *