image

Batman Belediyesi’nin Pınarbaşı Ali Emiri Kütüphanesi 2021 yılı içerisinde 147 bin Batmanlı kitapsever ve öğrenciyi konuk etti. 5 bin kitap ve 2 bin üyesi bulunan Pınarbaşı Mahallesi Ali Emiri Kütüphanesi, hafta için 09.00-21.00 ile hafta sonu 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ücretsiz olarak kabul ediyor.

Batman Belediyesi’nin Covid-19 pandemisi nedeniyle bir süre Eğitim Bilişim Ağı (EBA) olarak kullanılan Seyitler Mahallesi’ndeki Seyitler Bilgi Evi’nin yaklaşık 120 müdavimi bulunuyor. Haftanın tamamında 09.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet verilen Bilgi Evi’nde; çocuk ve gençlerin rahatlıkla ders çalışabileceği 5 ayrı dersliğin yanı sıra gençlerin iletişim kurabileceği ve sosyalleşebileceği ortam sağlanıyor.

İlkokul öğrencilerinden tutun da KPSS’ye hazırlık kurslarına gelen yetişkinlere kadar evlerinde ders çalışma imkânı bulamayan öğrencilere ev sahipliği yapan Seyitler Bilgi Evi’nde de yine gelen misafirlere ücretsiz çorba, çay ve kahve ikramında bulunuluyor. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *