image

Batman Kültür Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilecek.  Para ödülünün olduğu Batman Cebimde Mobil Fotoğraf Yarışması’nda birinciye 2000 TL, ikinciye 1500 TL, üçüncüye ise 1000 TL para ödülü verileceği kaydedildi.

 Konu ile ilgili Batman Kültür Turizm İl Müdürlüğünün resmi sitesinden yapılan duyuruda Batman Cebimde Mobil Fotoğraf Yarışması katılım şartları şöyle sıralandı;

  

1.   Çekilen fotoğrafların başvuran kişiye ait olması gerekmektedir. Aksi halde doğacak bütün yasal yükümlülükler yarışmacıya aittir. Yarışmacılar başvuru yaparak gönderdikleri fotoğrafın kendilerine ait olduğunu kabul etmiş sayılırlar.

2.      Yarışmacıların çektikleri fotoğraflarda titreme olmaması gerekmektedir.

3.      Çekilen fotoğraflarda Kişisel Hayatın Gizliliğinin Korunması Yasasına aykırı olacağından, yüzleri belirgin olacak şekilde şahısların yer almaması gerekmektedir. Fotoğrafınızda yüzü belirgin bir şekilde bir şahıs kullanacaksanız, ilgi kişiden yazılı ve imzalı olarak fotoğrafının kullanılabileceğine dair izin alınması ve başvuru sırasında [email protected] adresine fotoğraf ile gönderilmesi gerekmektedir.

4.      Başvuruların geçerli sayılabilmesi için yarışmacıların fotoğraflarını kendi hesaplarında paylaşması ve aşağıda belirtilen sayfaları takip ederek ilgili etiketlemeleri yapması gerekmektedir.

§  a-Twitter üzeri yapılacak paylaşımlar için yarışmacıların Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ait Twitter hesabını (https://twitter.com/Batman_iktm) takip etmesi ve paylaşımlarında Müdürlüğümüz twitter hesabını etiketlemesi gerekmektedir. Birden fazla fotoğraf ile katılmak isteyen kullanıcıların her bir paylaşımda tek bir fotoğraf paylaşması gerekmektedir. Twitter paylaşımındaki çoklu paylaşımlar dikkate alınmayacaktır. Yarışmacıların daha sonra paylaştıkları fotoğrafların orijinallerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir.

§  b-Instagram üzeri yapılacak paylaşımlar için yarışmacıların @seyyahbatmaninstagramhesabını takip etmesi ve paylaşımlarında seyyahbatmaninstagram hesabını etiketlemesi gerekmektedir. Yarışmacıların daha sonra paylaştıkları fotoğrafların orijinallerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir.

5.      Yarışmacılar fotoğraflarını 1 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında paylaşıp mail adresimize gönderecektir. Yarışmacılar bu tarihler öncesi çektikleri fotoğraflar ile de yarışmaya katılabilir.

6.      Yarışma fotoğrafları Batman fotoğrafçılarından oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecektir. Yapılan değerlendirme sonucunda birinci olan yarışmacıya 2000 TL, ikinci olan yarışmacıya 1500 TL ve üçüncü olan yarışmacıya 1000 TL ödül verilecektir. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *