image

 

Kurban bayramı münasebetiyle bayram mesajı yayınlayan Vali Çelik,dini bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğunlaştığını, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığını belirtti. Çelik, “ Hiç kuşkusuz kurbanın arkasında yatan mana ve hikmet bizi Allah’a yaklaştırmakta, insanlık ve merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır. Bizler geçmişinden gururla bahsedilen;  muhtaç ve yoksulu koruyan, komşusu açken tok yatmayı içine sindiremeyen, yüksek insani değerlerle kuşanmış bir milletin temsilcileri olarak, dini bayramlarımızın oluşturduğu manevi havayı iyi değerlendirmeli; dostlukları pekiştirmeli, dargınlıkları unutmalı, yoksul olanları hatırlamalı ve muhtaç olanlara yardım elimizi uzatmalıyız.” Dedi.

 HUZURLU BİR BATMAN KARDEŞLİKTEN GEÇER

“Birlik ve dirlik içerisinde sevgi ve kardeşlik bağlarıyla yaşayacağımız bir Batman, hepimizin müşterek huzur dünyamız olacaktır.” Diyen Vali, huzurlu bir bayram için sürücülere de uyarılarda bulundu. 

 Vali mesajını,”Kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, çalışmalarımızda bizlere katkı veren değerli basın mensuplarının ve tüm Batmanlı hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” Sözleriyle bitirdi. 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *