image

Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu beraberinde Hakim Gülay Tezcan Akkuş, Hakim Aydın Güven, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ve Kurum Amirleri ile beraber Yüceköy Köyünde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

KAYMAKAM METE’DEN HANE ZİYARETİ

Sason Kaymakamı Murat Mete Emekli Güvenlik Korucusu Hacı Beşir ÇELİK’i evinde ziyaret etti. Kaymakam METE, 1984 yılında Güvenlik Korucusu olarak göreve başlayan 2007 yılında emekli olan Hacı Beşir ÇELİK ile bir süre sohbet ederek, sağlık durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. 
Kaymakama ziyaretleri esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi BOZKURT, İlçe Müftüsü İbrahim YAMAN ve Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma Deneği Başkanı Muhtalip ÇELİK eşlik etti.

Kaymakam METE, Karşıyaka Kız Yatılı Bölge Ortaokulunu da ziyaret ederek incelemelerde bulunup, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 

Kaymakam Murat METE, okulun mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi, derslerinde başarılar diledi.

Kaymakam METE’ye ziyaretleri esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi BOZKURT, İlçe Müftüsü İbrahim YAMAN ve Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma Deneği Başkanı Muhtalip ÇELİK eşlik etti. M. EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *