image

Antrenör Abdullah Bayram nezaretinde yeni yıl tatilinden sonra yeniden maç hazırlıklarına devam eden engelliler, çalışmalarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda devam ediyor. Ligin 6 haftasında Kocaeli deplasmanında geçen haftaki izmir galibiyeti ile bu hafta galibiyetle devam etmek istediklerini ifade eden Batman Engelliler spor kulübü Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya , “Ligde geçen hafta aldığımız galibiyetin ardından bu hafta oynayacağımız Kocaeli deplasmanı ile devam etmek istiyoruz” dedi.

Batmanda engelli sporuna önem verdiklerini ve bunun için bir basketbol takımı kurduklarını vurgulayan Kaya, “Yıllardır bize teknik anlamda gönüllülük esası ilkesiyle takımı en üst seviyede çalıştıran Abdullah Bayram hocamıza teşekkür ediyorum . Hepsi kendi yetiştirdiğimiz sporcularımız kaliteli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Bu takımın Türkiye liglerinde sürdürülebilir olması için maddi kaynaklara ihtiyaç var. Ayrıca İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz” diye konuştu.

8 Ocak ’ta Kocaeli deplasmanında Kocaeli Başiskele Engelliler ile oynayacak olan Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 6. Hafta 4.maçından galibiyet ile ayrılmak istiyor. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *