image

Gök için binlerce araçlık konvoyla şehir turu atıldı. Batman bağımsız adayı Aydın Gök'e destek amacıyla binlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıldı.

Batman bağımsız adayı Aydın Gök'e destek amacıyla binlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıldı.

Batman'da bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'e  destek amacıyla  Saat 17.00'de yeni otogar arkası Mevlid Alanında bir araya gelen vatandaşlar, araçlarıyla Aydın Gök için şehir turu attı.

7 Haziran Pazar günü gerçekleşecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Batman’da kapı kapı gezerek seçmenin desteğini alan bağımsız aday Aydın Gök, çok sayıda motosikletlinin de bulunduğu binlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu attı.

Seçim çalışmalarını haftalar öncesinden ilçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak sürdüren Aydın Gök,  vatandaşların oluşturduğu konvoyla beraber, buradan Bağlar, 19 Mayıs, Yeşiltepe, Çamlıca, Hürriyet, Karşıyaka, Petrolkent, Akyürek, Site, Meydan, Şirinevler, Cumhuriyet, Şafak, Fatih, Belde ve GAP Mahallelerini dolaşarak   seçim lokalinde turunu sonlandırdı.

Konvoyda bulunan vatandaşların sık sık, “Aydın Gök meclise”, “Batman seninle huzur bulacak” şeklinde slogan attıkları görüldü. Aydın Gök'ün flamalarını ve “Oy’unu ver farkı gör” ve “Fırsat elinde iyi düşün” gibi çeşitli sloganların yazıldığı dövizleri taşıyan konvoydakilere, halkın sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

Konvoyun gelmesi ile seçim lokalinin önünde mahşeri bir kalabalık oluşurken trafikte  aksamalar yaşandı.

Seçim lokalinde toplanan büyük kalabalığa teşekkür konuşması yapan Aydın Gök,  "  Rabbim bu gayretlerinizi kendisi rızası  için kabul buyursun. Allah-u Teala bu aşk ve şevkinizi artırsın. Rabbim bizlerle adaleti hakim kılsın inşallah. Rabbim bizlerle huzur hakim kılsın inşallah. Rabbim bizlerle gerçek kardeşliği hakim kılsın inşallah. Allah şahittir ki, daha önce de, şimdi de O'na gerçek kulluk vazifemizi yerine getirmek için ortaya çıktık, hizmet vermeye çalıştık. Sadece O'nun rızasına nail etsin. Biz Allah için sizleri seviyoruz. İnşallah Allah hayır üzerine bizleri muzaffer kılacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından gençlerin  halay tuttukları görüldü.  (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *