image

Öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde yaşanan değişiklik nedeniyle yaklaşık 400 öğrencinin mağdur edildiğini vurgulayan veliler, sorunun çözülmemesi durumunda çocuklarını okula göndermeme kararı alacaklarını ifade etti.

Okul yönetimi ile okul servislerinin arasında kaldıklarını belirten öğrenci velileri, Batman Valisi Hulusi Şahin’e seslenerek sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

“SERVİS SORUNUNA BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ”

Saat değişikliği nedeniyle yaklaşık 400 öğrencinin servislerinin iptal olduğunu belirten öğrenci velisi Mehmet Ali, bu sorunun çözülmemesinden dolayı bir buçuk aydır çok mağdur edildiklerini söyledi. Servis sorununun çözülmemesi durumunda hiçbir velinin çocuklarını okula göndermeyeceğini vurgulayan Mehmet Ali, Vali’ye çözüm çağrısında bulundu.

Okul yönetimi ile okul servisleri arasında yaşanan saat uyuşmazlığı nedeniyle servislerin iptal edilmesinde en büyük mağduriyeti öğrencilerin yaşadığını belirten öğrenci velisi Fırat Can, bu mağduriyetin giderilmesi için yetkililerin bir an önce çözüm bulmaları çağrısında bulundu.

 “SERVİS OLURSA ÇOCUKLARIMIZ DA BİZLER DE RAHATLARIZ”

Öğrenci velisi Mehmet Sönmez, “Eskiden öğrenciler çift öğün okula geliyordu, şu anda ise tek öğüne inmiş. En büyük problemimiz okul servisinin olmamasından kaynaklanıyor. Servis olursa çocuklarımız da bizler de rahatlarız. Yetkililerden bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz.” dedi. İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *