image

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörleri Feyzi Aydın, Ercan Ekinci ve Şükrü Bakır, Gazetemiz Batman Rehber’e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında çalışmalarından bahseden Aydın, Batman halkını, Batmanlı gençleri 13 Şubat Pazar günü yapışacak siyer yarışmasına davet etti.

On bir seneden beri Türkiye genelinde siyer yarışması düzenlediklerini belirten Feyzi Aydın, “  Siyer yarışmasının komisyonunun ilimizde olması nedeniyle Batman’a özel bir önem veriyoruz. Siyer yarışmasının tanıtımı için ilimizdeki yerel gazeteleri ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Batman’ımızın önemli gazetelerinden Rehber Gazetesini ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

Batman halkına çağrıda bulunan Aydın, “ Biz istiyoruz ki gençlerimiz Peygamberlerini tanısınlar. Bu amaçla düzenlediğimiz siyer yarışmasına kayıt yapıp katılmalarını istiyoruz. Peygamber Aleyhisselamın hayatını okuyup kendi hayatlarına yön vermeliler gençlerimiz. Halkımızdan, gençlerimizden bunu bekliyoruz.” Diye konuştu.

İnsanlığın, Müslüman dünyanın bugün büyük bir buhranın içinde bulunduğunu, kurtuluş aradığını vurgulayan Aydın, “ Bugünkü sıkıntılarımızın, dertlerimizin ve ıstıraplarımızın tek ilacı, kurtuluşumuzun tek çaresi Peygamberimizin siretini öğrenip yaşamaktır. Biz halkımızın yediden yetmişe Peygamberimizin hayatını okumalarını istiyoruz. Bu vesileyle hayatlarına yön vermelerini istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Siyer Yarışmasıyla halkın siyer iklimine güzel bir yolculuk yakalama fırsatını yakalayabileceğini vurgulayan Aydın, “ Kayıtlarımızda sona yaklaştık. Malumunuz 13 Şubat Pazar günü yarışmamız olacak. Kayıt olmayan kardeşlerimizden bu güzel fırsatı kaçırmamalarını istiyoruz. Yarışmamıza yaklaşık bir buçuk ay kalmış durumda. Bildiğiniz gibi okullarımız 21 Ocakta kapanacak. Okullar kapanmadan gençlerimizden, öğrencilerimizden kayıtlarını yapıp bu ara tatil sürecinde verimli bir şekilde yarışmaya hazırlanmalarını istiyoruz.” Diye konuştu. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *