image


Tekerlekli Sandalye Basketbol 1 Ligi’nin 5.haftasında kendi sahasında İzmir Bornova Barışgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı salondan 61-50 gibi farklı bir galibiyet alarak ayrıldı.
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1 Ligi’nde başarılı mücadelesini sürdüren Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta 19 Mayıs kapalı Spor Salonunda İzmir Bornova Barışgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı ağırladı. Mücadelenin ilk periyoduna önde giren Batmanlı basketçiler, ilk periyodu 13-12 önde tamamladı. İkinci periyoda yine hızlı başlayan Batmanlı başarılı basketçiler maçı baştan sona önde götürdü. Son periyoda da 61-50 gibi farklı bir skorla giren Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maçtan 61-50, galip ayrılmasını bildi.
Maç sonucunu değerlendiren kulüp başkanı Nasreddin Kaya ''1 Lig’de zorlu bir müsabakanın ardından sporcularımızı kutlarım, Batmanı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisindeyiz. önümüzdeki hafta Kocaeli Engelli Basketbol Takımı’yla karşılaşacak''. Batman Engelliler spor kulübü başkanı Nasreddin Kaya , Ligde birinci galibiyetimizi aldık. Bundan sonraki maçlarda da galibiyet serimizi devam ettirmek için çalışacağız. Canla başla mücadele eden sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum . Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın sahada gösterdiği mücadele ile gurur duyduklarını belirten Kaya, “Takımımız son maçında galip gelerek yüzümüzü güldüren bir başarıya imza attı. Aynı başarıyı önümüzdeki diğer maçlarda da göstereceklerine inanıyorum" dedi HABER Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *