image

Ortaöğretim Kurum Müdürleri Aralık Ayı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN'ın başkanlığında gerçekleşti.      

Müdürlük hizmet binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen toplantı saat 14.00'da başladı. Toplantıya Şube Müdürleri Abdussamed ORAL, Abdurrahim KUSEN, Ömer TOPRAK ve ilimiz merkezde eğitim veren tüm ortaöğretim kurum müdürleri katıldı. Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN'ın konuşmasıyla başladı.

KURTARAN: "Değerli Arkadaşlar, Rehberlik Araştırma Merkezimiz "Koruyucu Meleğim Annem" isimli çok önemli bir projeyi hayata geçirdi. Gönüllü rehber öğretmenlerimizin yürüttüğü "Koruyucu Meleğim Annem" projesi sizlerin de katkılarıyla çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Projeye verdiğiniz anlamlı destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Biz bu projeyi çocuklarımızın her anlamda koruyucusu olan adeta onları bir melek gibi koruyan annelerimizle birlikte yürütüyoruz. Bu proje ile birlikte bize emanet edilen çocuklarımızı her türlü bağımlılığa karşı korurken aynı zamanda anneleri de çocukların eğitimi konusunda bilgilendiriyoruz. Dedi. M. EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *