image

İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyünde HDP/PKK’lilerce katledilen HÜDA PAR üyeleri için yayımladığı başsağlığı mesajında, İslami camiaları HÜDA PAR’a sahip çıkmaya davet etti.

İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu, Şırnak'ın İdil (Xezex) ilçesine bağlı Kozluca (Xenikê) köyünde HDP/PKK’lilerce katledilen HÜDA PAR üyeleri için başsağlığı mesajı yayımladı. Şehidlere rahmet, yaralılara acil şifa dilenen mesajda, “Emperyalistlerin uşaklığına soyunan HDPKK, seçim süresince batıda şirin, sempatik görünüp/gösterilip, Kürdistan bölgesinde ise despot, zorba ve vahşi bir hal almaktadır. Batıda sözüm ona demokrasi havarisi kesilirken, Kürdistan’da ise bir elinde silah diğer elinde tehdit mektuplarıyla oy istemektedir.” denildi.

HÜDA PAR sindirilirse sıra diğer Müslümanlara gelir

Tüm Müslümanlara çağrıda bulunulan açıklamada, “Bu olaydan sonra tüm İslami camiaları, HÜDA PAR camiasına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki, HÜDA PAR camiası sindirilirse, hiçbir yapı/cemaat/camia HDPKK'nin önünde duramaz. 6-8 Ekim olayları bu durumun en güzel kanıtıdır.” İfadeleri kullanıldı. İlkha

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *