image

HDP-PKK medyası olan DİHA tarafından yayınlanan ‘Hür Dava Partisi üyelerinden çocuğa şiddet’ başlıklı yalan habere sözde şiddet uygulayan şahıs tarafından yalanlama geldi.

Dicle Haber Ajansı’nın (DİHA) yaptığı ve birçok yere servis ettiği ‘Hür Dava Partisi üyelerinden çocuğa şiddet’ haberine sözde şiddet uygulayan fotoğraf karesindeki şahıs tarafından yalanlama geldi.

 “Bu tür davranışlarda bulunmaması için çocuğa, nasihatlerde bulundum”

Yaşananları hakkında konuşanNart, “Dün saat 11.30 civarlarında Kültür Mahallesi'nde Batman Bağımsız Milletvekili Adayımız Aydın Gök’ünanons aracında dolaşırken bazı kişilerin yönlendirmesiyle küçük çocuklar aracımıza taşlı saldırıda bulundu. Bunun üzerine ben arabadan indim bir çocuğu yakaladım.Çocuğu ilk yakaladığımda korkudan ağladı.Elim çocuğun omuzlarındabir daha bu tür davranışlarda bulunmaması için nasihatlerde bulundum.Maksat kötü niyetli kişiler çocuğu kullanarak anons aracımıza taşlar atmasın diyeonu ailesine teslim etmek istedik.” dedi.

“DİHA her zamanki misyonları olan yalan haber yayınlamış”

 

DİHA’nın yaptığı yalan haberi anlatan Nart, “O esnada DİHA muhabirinin çektiği bir fotoğrafla çocuğu darp ettiğimi yazmış.Her zamanki görev ve misyonları olan yalan haber yayınlamışlar, bize olan teveccühleri kırmaya yönelik haberdir.Ama yatıkları bu yalan haberlerle artık maskeleri düşmüştür.  Hiçbir şekilde çocuğa bir fiske dahi vurulmamıştır. Ayrıca haberde ‘yüzlerce polisin gözü önünde Hür Dava Partisi’ne ait anons aracına bindirilmek istendi. Çevredekilerin tepkisi üzerine saldırganların elinden alındı.’ demişler DİHA haberini görünce nasipsizler nasılda yalan haber yazdıklarını bir kes daha gördüm.” şeklinde konuştu. İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *