image


Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak ODTÜ Öğretim Üyesi ve Dış Politika Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Lokman Kuzu katıldı.

Batman Üniversitesi olarak öğrencilerinin her alanda bilgi sahibi olmasını ve onların geleceklerine yön verecek fikirleri paylaşmak istediklerini anlatan Prof. Dr. İdris Demir, bu tarz etkinlikleri çok önemsediklerini söyledi.

Alanında uzman olan akademisyenler ile öğrencileri buluşturmaya devam edeceklerini belirten Rektör Demir, öğrencilerinin akademik yeterliliklerinin yanı sıra birçok konuda farkındalıklarının oluşması için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Üniversite öğrencisinin merak eden, sorgulayan ve öğrenmeye istekli bireyler olması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. İdris Demir, edinilen her bilginin öğrencide bir değer yaratması ve geleceklerini aydınlatacak bir ışık niteliğinde olmasına dikkat ettiklerini sözlerine ekledi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *