image

Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, Torbacılık Yöntemiyle Uyuşturucu Madde Ticareti yaparak, toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik 08.10.2021 günü operasyon yapılmıştır.” Denildi.

Açıklamanın devamında, “Yapılan operasyon neticesinde; 90,68 Gram Metamfetamin Maddesi,

3,73 Gram Eroin Maddesi, 285,82 Gram Esrar Maddesi, 26,98 Gram Sentetik Kannobinoid Maddesi,

455 Adet LYRICA Hap, 7 Adet Suboxene Hap, 70 Adet 9x19 Tabanca Fişeği, 33.505 TL Suçtan Elde Edilen Para, 3 Adet Muşta Ele geçirilmiş, (13) Şüpheli Şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.” Denildi.

Açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından, Adli Makamlara sevk edilen Şüpheli Şahıslardan (6)’sı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, (7) Şahıs ise TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.” İfadeleri kullanıldı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden,  çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüphelilerle mücadelemiz devam edecektir.  “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi kapsamında annelerimizi ve anne adaylarımızı bilgilendirerek, çocuklarımıza birlikte sahip çıkmaya kararlıyız.” M. EMİN URAZ

               

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *