image

Vali Hulusi ŞAHİN, Batman İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Programı (ÇOGEP) kapsamında; farklı iller arasında gönül köprüsünü güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen “Bilinçli Çocuklar Güzel Yarınlar” isimli proje kapsamında Kayseri, Osmaniye ve Niğde’den İlimize gelen öğrencileri ağırladı.

Ziyaret sırasında geziye ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, "ÇOGEP kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünce hayata geçirilen “Bilinçli Çocuklar Güzel Yarınlar” projesi kapsamında Osmaniye, Niğde ve Kayseri illerinden 15’er öğrenci olmak üzere toplam 45 öğrencimiz bizleri ziyaret ediyor. Hem Batman’ı tanıtıyoruz hem de çocuklarımız Batmanlı akranlarıyla bir arada olacaklar. Beraber birçok etkinlik gerçekleştirecekler, bu şekilde çocuklarımız kaynaşmış olacaklar. Bu proje ile Ülkemizin çeşitli bölgelerini gençlerimize tanıtmayı amaçlıyoruz. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü’nün de faaliyetlerini bu şekilde gençlerimize tanıtmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ziyaret, öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından sona erdi. Ziyaret sırasından öğrencilere; İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ ve polis memurları eşlik etti.
Kültürel ve sosyal amaçlı düzenlenen proje kapsamında ilimize gelen 45 öğrenci, üç gün boyunca İlimizin kültürel, tarihi yerlerini gezecek ve ilgili kurumlar tarafından düzenlenecek çeşitli aktivitelere katılacaklar.
ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *