image

İki hastane arasında bulunan, vatandaşların yoğun gittiği, çarşı merkezindeki Aram Tigran Parkındaki çirkin görüntüler vatandaşın tepkisini çekiyor. Saat on bir olmasına rağmen etrafa dağılmış çöplerin, yerlerdeki artıkların temizlenmemiş olmasının kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, belediye ekiplerini göreve çağırdı.

Tepki gösteren vatandaşlar adına konuşan Talat Zaloğlu, “ Ara sıra bu parka gelip dinleniyoruz. Hava sıcak, parka gelme ihtiyacı doğuyor. Çarşının ortasında, işlek bir yerde bu park… Ama bazen oturamıyoruz. Doğru dürüst temizlenmiyor. Çöpler etrafa dağılmış vaziyette. Çok çirkin bir görüntü… Koku da var. Buraya gelen, dinlenmek isteyen aileler var.   Belediyenin görevini yapması lazım… Parklar temizlenmeli. Bu konuda yetkilileri göreve çağırıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Parktaki çimlerin de sulamasının yapılmadığını, çimlerin kuruduğunu vurgulayan Zaloğlu, “ Bakım olmazsa parklar oturulamaz hale gelir. Belediyenin birilerini görevlendirmesi lazım… Çöplerin toplanması, çimlerin sulanması ve diğer bakımlar için görevlendirme olmalı.” Dedi.

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *