image


Beşiri’de yardıma muhtaç ailelere, yoksullara, yetimlere yönelik yardım faaliyetleriyle tanınan, takdir toplayan Beşiri Umut Kervanı Temsilciliği yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Beşiri Umut Kervanı son olarak 50 yardıma muhtaç aileye et yardımında bulundu.

Yardım faaliyetiyle ilgili açıklamada bulunan Umut Kervanı Beşiri Temsilciliği, “ Beşiri’deki yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, halkımıza yönelik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda en son yardıma muhtaç elli ailemize et yardımında bulunduk. Derneğimizin gönüllüsü kardeşlerimizle birlikte, onların özel arabalarıyla daha önce tespit ettiğimiz 50 ailemize et yardımında bulunduk. Biz Umut Kervanı olarak muhtaç insanlarımıza yönelik yardım faaliyetlerimizi her fırsatta sürdürecek, muhtaçların yüzünü güldüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Umut Kervanının genel çalışma ve amaçlarından bahseden Umut Kervanı Beşiri Temsilciliği şu ifadeleri kullandı: “ Biz Umut Kervanı olarak Batman’da, Beşiri’de, Kozluk’ta ve diğer birçok yerde çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Batman ve ilçelerinde Umut Kervanına kayıtlı on binlerce yoksul, yetim, yardıma muhtaç aile var. Her sene çeşitli vesilelerle bu ailelere on binlerce koli yardım paketi, kırmızı et, giyim eşyası ve kırtasiye benzeri eşya dağıtıyoruz. Amacımız yardıma muhtaç ailelerimizle hayırsever halkımız arasında köprü görevi görmektir.”

M. EMİN URAZ 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *