image

Valilikten yapılan açıklamada, 15 Temmuz anısına etkinlikler düzenleneceği belirtildi. Yapılacak etkinlikler şöyle sıralandı: “ 15 Temmuz 2021 Perşembe saat 16.00’da ikindi namazı öncesi Şehitlerimizin ruhu için merkez Kudret Cami’nde Mevlid-i Şerif okunacak ve dua edilecek. 

Saat 17:00’de Karşıyaka Mahallesi Bozooğulları Mezarlığı’nda Şehitlerimizin Kabirleri ziyaret edilerek, Kuran-ı kerim okunacak ve karanfil bırakılacak. Saat 18:00’de Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde “15 Temmuz’u Anlamak” konulu fotoğraf Sergisi düzenlenecek. Saat 20:30’da Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı ( TÜGŞAV ) tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Hayrına Atatürk Parkı girişinde lokma dağıtımı etkinliği gerçekleştirilecek.”

Açıklamanın devamında, “21:00’de Atatürk Parkı’nda ; İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayacak, Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimizin ruhu için dua okunması ardında protokol konuşmaları ve yerel sanatçılarımızın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı icra edilecektir.” Denildi. HABER MERKEZİ







 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *