image


Batman Ampute Spor Kulübü Bedensel Engelli Masa Tenisi sporcuları 27-28 Temmuz 2021 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası son hazırlıklarına tam hız devam ediyor.

Batman Ampute spor kulübü başkanı Vedat Çoban yaptığı açıklamada, ”Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2020 / 2021 yılı masa tenisi Türkiye şampiyonasına Batman ampute Spor kulübü masa tenisi takımı olarak katılacağız. 27-28-2021 tarihlerinde Ankara Altındağ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan karşılaşmalara Takım olarak devam ediyoruz.” Dedi.

Engellilerin rehabilite ve sosyalleşmelerini sağlamak için engelli bireyleri sporla buluşturmak amacında olduklarını dile getiren Çoban şunları söyledi: “Kulübümüzün Amacı ilimizdeki engellilerin rehabilite ve sosyalleşmeleri sağlamak. Onları sporla buluşturmak için bu çalışmalarımızda bizlere destek veren başta sayın valimiz Hulusi Şahin ve gençlik hizmetleri Spor il müdürü Şafi olmak üzere herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *